Verdensklasse futurist og foredragsholder

ANNE SKARE NIELSEN

Anne sender folk hjem med fornyet tro på fremtiden
- og motivationen til selv at skabe den!
Kontakt eller book Anne

Verdensklasse futurist og foredragsholder

ANNE SKARE NIELSEN

Annes speciale er at få dig til at se, tro og mærke fremtiden

Kontakt eller book Anne

VIL DU GERNE KUNNE FORUDSE DIN EGEN FREMTID?

Så er Anne det orakel, der kan hjælpe dig. Forestil dig det skarpeste fra videnskabens verden mikset med intuitive og empatiske superkræfter og et ordentligt vognlæs humor.

Så har du den form Anne blev skabt i

HVAD SIGER DE GLADE KUNDER

Hun flytter os mod den succes, vi vil være

Anne er et på alle måder et usædvanligt menneske. En fantastisk dygtig og inspirerende oplægsholder samtidig med at hun er en nærværende, professionel og udfordrende futuristisk sparrings - og samarbejdspartner.

KENT PETERSEN
// Formand Finansforbundet

Vi fik styrket forståelsen af os selv og vores udfordringer

Anne har puffet kærligt og professionelt til Vækstfondens selvforståelse og udfordringer. Altid med et stærkt og positivt fokus på nye muligheder i samspil med kreative og kommercielt orienterede iværksættere.

CHRISTIAN MOTZFELDT
// Vækstfonden

Anne hjalp os med at skabe fremtiden

Anne Skare er en mester i at provokere status quo og sende perspektivet ud i den fremtid, vi sammen kan skabe. Hun har været med fra starten til at formulere visionerne om konstruktiv journalistik, der nu er ved at blive en global megatrend.

ULRIK HAAGERUP
// Tidligere chef for DR nyheder - nu skaber af Constructive Institute

HAR DU BEHOV FOR ET FOREDRAG MED FULD KNALD PÅ?

 Anne skræddersyr indholdet til dit formål, publikum og tema.

Og det bli'r sjovt!

 
Kontakt eller book Anne

VIL DU HAVE ET ONLINE ELLER LIVE FOREDRAG MED FULD KNALD PÅ

Skræddersyede trends til dit område Lær at bruge fremtiden til at sætte fut i din biks.

Kontakt eller book Anne

OM ANNE SKARE NIELSEN

Hvis du nogensinde har følt dig forvirret over hvilken retning du skal tage ind i fremtiden, så har du nu fundet den rette person.

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen er både en tornado, som kan løfte dig op og udvide din horisont, og orkanens øje, der kan give dig ro og fokus, så du kan træffe dine egne beslutninger baseret på fremtidens mange muligheder.

Anne er en af Skandinaviens – ja faktisk verdens – førende fremtidsforskere. Med sine store interesse og viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden.

Hendes hjerte ligger dog hos de mennesker, der ’kan og vil’: Dem, der tør være passionerede for, hvad de gør – og som ved at hårdt arbejde aldrig går af mode.

Annes vision er at vinde Nobels Fredspris inden hun dør, ved at lære så mange mennesker som muligt, hvordan de forudser fremtiden. For så bliver man nemlig aldrig bange for den igen.

Du ser hende meget tit i medierne. Hun har blandt andet været med i DRs populære radioprogram ’Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden’, og har været tv-vært på programmet ’NewScience’ på TV2 News.

Anne er uddannet biolog og kandidat i statskundskab, har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger.

Anne Skare Nielsen er født i Danmark i 1971. Hun bor i Dragør, er gift med sit livs kærlighed, med hvem hun har 4 sønner. Hun driver Universal Futurist sammen med Henrik Good Hovgaard, med det formål virkeligt at sparke til fremtidsdåsen - efter devisen "Smart has plans, stupid has stories".

Hun er tidligere stiftende partner i Future Navigator og startede sin karriere på Instituttet for fremtidsforskning. Dengang som nu er det stadig afgørende for Anne at udvikle en menneskevenlig organisation, hvor individuel originalitet og skaberkraft prioriteres lige så højt som det forpligtende fællesskab.

Anne Skare Nielsen er den introverte type, der elsker at skrive og sidde i et hjørne alene med en ostemad. Hun har en forkærlighed for science fiction film, champagne og dybe samtaler med visionære, gerne lidt mærkelige, mennesker.

"I fremtiden er det vigtigt, at have overskud. Og dem, der har overskud, skal dele ud af det. For fra nu af gælder det om at lave et spil som alle kan vinde, uden at nogen taber".

"Travlt får dig frem. Trivsel får dig hjem".

DOWNLOAD FOTOS

Der er mange flere at vælge imellem - Klik og find det foto du bedst kan lide

Anne Skare Nielsen

KONTAKT INFORMATIONER

EMAIL MIG

Fortæl mig, hvad jeg kan hjælpe dig med
 
[email protected]

VI RINGER SAMMEN

Jeg er introvert, så tager den sikkert ikke, men jeg vender 100% tilbage.
 
Mobil: 61 79 90 02

NYD OPLEVELSEN

Hvad der skal til for at gøre dig glad - det er alt, jeg har brug for at vide.
 
Glæd dig:-)

VORES GARANTI TIL DIG

Hvis ikke vi har glade kunder, kan vi lige så godt lukke. Hvis vi ikke lever op til dine forventninger, vil vi gøre alt for at ordne det, eller du får ingen regning.

* minus evt. transport- og rejseudgifter